Nieuws en promoties

CORONA

beste klant,

wij zetten in op maximale veiligheid, ik draag steeds een mondmasker en een gelaatskap en na iedere klant wordt er steeds grondig ontsmet. Gelieve bij uw bezoek een mondmasker te dragen. Met dank,

Marian

0486 060184

promoties & nieuws

- nieuw in ons salon; MEDICEUTICALS dermatologisch geteste producten voor haar en hoofdhuid.

Mediceuticals Laboratories, gevestigd in New Jersey USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.
De producten van Mediceuticals worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij in staatt om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.